Ayakkabınızı giyerken iki kere kontrol edin! İçinden ölümcül kobra çıktı... O anlar kamerada

Ayakkabınızı giyerken iki kere kontrol edin! İçinden ölümcül kobra çıktı... O anlar kamerada

Sosyal medya yayınlan bir video izleyicileri şoke etti. Bu görüntüleri izleyince ayakkabı giyerken iki kere düşüneceksiniz. Ayakkabının içinden öyle bir şey çıktı ki görenler şaştı kaldı. O anları izleyenler şoke oldu. Ölümden son anda döndü. İşte o görüntüler...

Havaların yeniden ısınmasıyla birlikte yılanlar tekrardan gün yüzüne çıkmış durumda. Sosyal medyada paylaşılan bir video ise herkesi şoke etti. Ayakkabı giymek isterken canından oluyordu. Sakın içine bakmadan ayakkabınızı giymeyin. Dev kobrayı görünce ayağından direkt fırlattı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Korkulan yılan istilası başladı.

AYAKKABI GİYERKEN CANINDAN OLUYORDU

Sosyal medyada yayınlanan bir video herkesi şoke etti. Ayakkabı giyerken canından oluyordu. Bu görüntüleri izleyince ter içinde kalacaksınız.

ghhg-40.jpg

İÇİNDEN ÖLÜMCÜL KOBRA ÇIKTI!

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda küçük bir kobra yılanının bir kadının ayakkabısına yerleştiği görülüyor. Yılan dışarı çıkmak istese de kamerayla çekildiğinin farkında ve bir türlü cesaretini toplayıp ayakkabıdan ayrılamıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN