Migros'tan rakip çıldırtan indirim! Fiyatları düştükçe düşüyor: 5 kg toz şeker ve 5 Lt yağ fiyatı dibe vurdu

Migros'tan rakip çıldırtan indirim! Fiyatları düştükçe düşüyor: 5 kg toz şeker ve 5 Lt yağ fiyatı dibe vurdu

Temel gıda ürünlerine yapılan indirimler dikkat çekerken Migros fiyatları düşürdükçe düşürdü. Ayçiçek yağı ve toz şeker fiyatları dibe düşerken vatandaş da soluğu market kapısında alıyor. İşte Migros indirim ürünleri…

Zincir marketler rekabete hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alan ayçiçek yağı ve şeker fiyatları dibe vurdu. Yılın indirimleri kaldığı yerden devam ederken vatandaşlar da indirimleri yakından takip ediyor. İşte Migros indirim ürünleri…

YAĞ VE ŞEKER FİYATLARI DÜŞTÜ

Farklı kampanyalarla sık sık gündemde yer alan Migros indirim yapacağı ürünleri belirledi. Son günlerin en çok takip edilen ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağı ve şeker fiyatları Migros marketlerde düşüşe geçti. Migros'ta toz şeker almak isteyen vatandaşlar Bor Şeker Toz Şeker 5 Kg 159,90 TL yerine 149,90 TL ödeyecek.

Ayçiçek yağı almak isteyen kişiler ise Kırlangıç Ayçiçek Yağı Pet 5 L 198,90 TL yerine 176,90 TL ödeyecek. Ayçiçek yağı ve toz şeker indirimleri ile vatandaşın yüzü güldürürken ürünleri almak isteyen kişilerde marketin yolunu tutuyor.

migros-yag-indirim.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN