Ayçiçek yağlarına eyvah eyvah dedirten zam! Son fiyatlardan sonra emekliler çıldırdı: "Zaten kızartma sağlığa zararlı"

Ayçiçek yağlarına eyvah eyvah dedirten zam! Son fiyatlardan sonra emekliler çıldırdı: "Zaten kızartma sağlığa zararlı"

Zeytinyağından sonra ayçiçek yağına da yaklaşılamayacak! Dudak ısırtan zam furyasına ayçiçek yağı da eklendi. Ayçiçek yağlarına eyvah eyvah dedirten zam! Zamlı fiyatları gören emekliler çıldırdı: "Zaten kızartma sağlığa zararlı"

Ramazan öncesi market raflarında zam furyası başladı. Son olarak ayçiçek yağı fiyatlarına yapılan zam, özellikle emekliler ve asgari ücretliler arasında endişe yarattı.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI 195 TL OLDU

aycicek-yagi-zam-1.jpg

Marketlerdeki 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı, 26 TL'lik bir zamlanma ile birlikte 169 TL'den 195 TL'ye yükseldi.

Zaten ekonomik sıkıntılarla boğuşan emekliler ve asgari ücretliler, bu son zamla birlikte market alışverişlerinde yeni bir mali yük ile karşı karşıya kaldılar. Özellikle Ramazan öncesi yapılan bu zamlar, gıda fiyatlarının art arda yükselmesiyle birlikte vatandaşları daha da zor durumda bırakıyor.

Çözümü şakaya vurmakta bulan emekliler, duruma, "Zaten kızartma sağlığa zararlı, son zamla birlikte artık yemeyiz." şeklinde yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN