Babacan esnaf ve emeklilerle buluştu: Krizin belini büktüğü vatandaşlarımızla çözümü konuştuk

Babacan esnaf ve emeklilerle buluştu: Krizin belini büktüğü vatandaşlarımızla çözümü konuştuk

DEVA Partisi lider Babacan, Keçiören'de esnaf ziyaretinde bulundu. Babacan, o anları X hesabından paylaşırken, emeklilerle de bir araya geldiğini ifade ederek, "Esnafımızın halini, hatırını sorduk, sıkıntılarını dinledik. Kendini çaresiz hisseden krizin belini büktüğü vatandaşlarımızla, emeklilerimizle sorunları ve çözümleri konuştuk" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Babacan'ın bu hafta adresi Ankara-Keçiören oldu.

f-a6xb1wqaaravg.jpeg

Resmi sosyal medya hesabı X'ten vatandaşlarla bir arada olduğu anları paylaşan Babacan, emekli vatandaşlarla buluştuğunu ve çözümleri konuştuklarını söyledi.

f-a6vjpxqaaa9p3.jpeg

DEVA Partisi lideri, paylaşımında, "Bu Cuma Keçiören’deydik. Esnafımızın halini, hatırını sorduk, sıkıntılarını dinledik. Kendini çaresiz hisseden krizin belini büktüğü vatandaşlarımızla, emeklilerimizle sorunları ve çözümleri konuştuk" ifadelerini kullandı.

f-a6vb7w8aazxco.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN