Babacan: Büyük eczacı mitingini destekliyorum

Babacan: Büyük eczacı mitingini destekliyorum

Yaşadıkları ekonomik sorunlar nedeniyle eczacılar 14 yıl aradan sonra miting kararı aldı. Türkiye'nin 81 ilinden gelen eczacılar Ankara'da seslerini duyurmak için 'Dur de! Tükeniyoruz' sloganıyla miting düzenleyecek. Miting öncesi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan eczacılara destekte geldi. Babacan sosyal medya hesabından, "Bugün Ankara’da sağlığımızın nöbetçileri, tüm bu sorunlara ve yaşadıkları ekonomik krize karşı yürüyor. Büyük Eczacı Mitingini destekliyoruz." paylaşımında bulundu.

Türkiye'de yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek isteyen eczacılar 14 yıl aradan sonra miting yapma kararı aldı. Eczacılar ekonomik koşullar, yüksek ilaç fiyat farkları ve ilaç yoklukları gibi sorunlara dikkat çekmek için Türkiye’nin 81 ilinden sabahın erken saatlerinde Ankara’da bir araya geldi. Eczacılar, “Dur de! Tükeniyoruz” sloganıyla miting gerçekleştirecek.

Ali Babacan, bugün Ankara’da miting düzenleyen eczacılara, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla destek verdi. Babacan’ın paylaşımı şöyle:

"İlaçlar bulunamıyor. Sağlık hakkı engelleniyor. Eczane önlerinde kuyruklar oluşuyor. İlaç ve muayene farkları vatandaşın belini büküyor. Bugün Ankara’da sağlığımızın nöbetçileri, tüm bu sorunlara ve yaşadıkları ekonomik krize karşı yürüyor. Büyük Eczacı Mitingini destekliyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN