Babacan'dan Bahçeli'ye tepki: Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi

Babacan'dan Bahçeli'ye tepki: Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi

DEVA Partisi lideri Babacan, MHP lideri Bahçeli’nin kendisine yönelik sözlerine "Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi. Sorunların altına imza atanların, ülkeyi fakirleştirenlerin hakaretleriyle vakit kaybetmiyoruz” ifadeleriyle tepki gösterdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kendisini Kanuni Sultan Süleyman’a isyan eden Ahmet Paşa’ya benzeten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye tepki gösterdi.

Bahçeli'ye sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Babacan, şu ifadeleri kullandı:

Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi. Sorunların altına imza atanların, ülkeyi fakirleştirenlerin hakaretleriyle vakit kaybetmiyoruz. İlgilenmiyoruz, işimize bakıyoruz.

BAHÇELİ NE DEDİ?

Bahçeli, konuşmasının ilgili kısmında önce Gelecek Partililere seslenerek, “Gelecek Partisi'nin yöneticilerine tavsiyem şudur; bu serokun (Ahmet Davutoğlu) yanında sakın konuşmayın, aman ha sır verme gafletine düşmeyin, dil ile düğümlenenin diş ile çözülemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın” dedi.

Daha sonra, “Keza aynı şey selamsız Babacan için de geçerlidir. Kanuni Sultan Süleyman dönemi vezirlerinden olup Mısır'a vali olarak tayin edilen, ancak bir süre sonra Padişaha isyan ederek kendisini sultan ilan eden Hain Ahmet Paşa gibileri zamanında teşhis edilerek devlet ve siyaset hayatı onlara tümden kapatılmalıdır” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN