Babacan'dan Erdoğan'a 'normalleşme' tepkisi: Kontrol kimde?

Babacan'dan Erdoğan'a 'normalleşme' tepkisi: Kontrol kimde?

DEVA Partisi lideri Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kontrollü normalleşme' açıklamalarına tepki gösterdi: Sayın Erdoğan 'Kontrollü normalleşme' dedi, duydunuz mu? Kontrol kimde? Görünen o ki salgınla mücadelede kontrol virüste.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kontrollü normalleşme' açıklamalarını hatırlatarak iktidarın salgın politikasına Twitter'dan tepki gösterdi.

Twitter'dan paylaşımda bulunan Babacan "Sayın Erdoğan 'Kontrollü normalleşme' dedi, duydunuz mu? Aşı yok. Vatandaşa destek yok. Kepenkler kapalı. Türkiye başka ülkelerin kırmızı listesinde. Şampiyonlar Ligi ve Formula 1 ülkemizden alındı. Kontrol kimde? Görünen o ki salgınla mücadelede kontrol virüste" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ? 

AK Partililerle bayramlaşma programında buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, normalleşme takvimi ile ilgili de açıklamalarda bulunmuştu. 

Salgın sürecinde yaptıkları fedakarlık ve gösterdikleri sabır için vatandaşlara şükranlarını sunan Erdoğan, bunun karşılığının vaka, ağır hasta ve vefat sayılarındaki belirgin düşüşle gördüklerini söylemişti. 

Tedbiri elden bırakmadan bu sayıları çok daha aşağılara çekmeyi umduklarına belirten Erdoğan, şunları kaydetmişti:

"Milletimize söz verdiğimiz şekilde Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz. Bu konudaki detayları Kabine Toplantımızın ardından milletimizle paylaşacağız. Niyetimiz Mayıs ayı sonuna kadar nispeten ihtiyatlı hareket etmeyi sürdürmektir. Haziran ayı ile birlikte günlük hayatı daha da rahatlatacak şekilde tedbirleri önemli ölçüde gevşetmeyi planlıyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN