Babacan'dan İsveç'teki Kur’an yakma eylemine tepki: Bu eyleme göz yumanları şiddetle kınıyorum

Babacan'dan İsveç'teki Kur’an yakma eylemine tepki: Bu eyleme göz yumanları şiddetle kınıyorum

DEVA Partisi Lideri Babacan, sosyal medya hesabından İsveç’in izin vermesinin ardından gerçekleştirilen Kur’an yakma eylemine tepki gösterdi. Babacan, "İsveç’te yine yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik kışkırtıcı, aşağılayıcı eylemi gerçekleştirenleri, azmettirenleri ve bu eyleme göz yumanları şiddetle kınıyorum." diyerek İsveç makamlarını önlem almaya davet etti.

İsveç’te bir kişi polisin izin vermesinin ardından cami önünde Kur’an-ı Kerim yakma eylemi gerçekleştirdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından İsveç’e sert tepki göstererek "İsveç’te yine yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik kışkırtıcı, aşağılayıcı eylemi gerçekleştirenleri, azmettirenleri ve bu eyleme göz yumanları şiddetle kınıyorum. İsveç makamlarını bu tür provokatif eylemlere karşı önlem almaya davet ediyorum." paylaşımında bulundu.

Babacan'ın paylaşımı şu şekilde:

"İsveç’te yine yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik kışkırtıcı, aşağılayıcı eylemi gerçekleştirenleri, azmettirenleri ve bu eyleme göz yumanları şiddetle kınıyorum. İsveç makamlarını bu tür provokatif eylemlere karşı önlem almaya davet ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN