Babacan'dan mitinginin iptal edilmesine tepki: Hodri meydan

Babacan'dan mitinginin iptal edilmesine tepki: Hodri meydan

DEVA Partisi lideri Babacan, Gaziantep Demokrasi Meydanı'ndaki mitinglerinin valilik kararıyla iptal edilmesine tepki gösterdi. Babacan, "21 Mayıs’ta Gaziantep’te herkes demokrasi ve atılımın sesini duyacak. Hodri meydan." dedi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gaziantep'teki Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinglerinin iptal edilmesine tepki göstererek, "21 Mayıs’ta Gaziantep’te herkes demokrasi ve atılımın sesini duyacak. Hodri meydan." ifadelerini kullandı.

"HODRİ MEYDAN"

Babacan, Gaziantep'te mitinginin iptal edilmesine sosyal medya hesabı Twitter'dan tepki gösterdi. "DEVA Partisi’nin olduğu her meydan Demokrasi Meydanı’dır" diyen Babacan, "DEVA Partisi’nin ilk mitingini engellemeye çalışanlar; her yerde bizi göreceksiniz, engel olamazsınız. 21 Mayıs’ta Gaziantep’te herkes demokrasi ve atılımın sesini duyacak. Bundan böyle DEVA Partisi’nin olduğu her meydan Demokrasi Meydanı’dır. Hodri meydan." şeklinde açıklama yaptı.

BABACAN'IN MİTİNGİNE ENGELLEME

Babacan, partisinin haftalık değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamasında Gaziantep'teki Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinginin iptal edildiğini açıklamıştı. Babacan, "Gaziantep’teki mitingimizi, Demokrasi Meydanı’nda yapmak için Valilik’ten talepte bulunuyoruz. 29 Nisan’da Vali ‘Uygun’ notunu düşüyor. Arkadaşlar Antep’e duyuruyor. Ses getiriyor. 2 Mayıs’ta ‘Uygun’un yanına ‘değil’ eklemişler. Kimden ne telefon aldınız? Beştepe’ye sesleniyorum. Boşuna valilere baskı yapmakla uğraşmayın. Ben buradayım. Ne istiyorsanız yüzüme söyleyin." diye konuşmuştu.

deva-001.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN