Babacan'dan şeyh Abdülbaki Erol paylaşımı: Ülkemizin tasavvuf önderlerinden...

Babacan'dan şeyh Abdülbaki Erol paylaşımı: Ülkemizin tasavvuf önderlerinden...

DEVA Partisi lideri Ali Babacan 74 yaşında hayatını kaybeden Menzil cemaatinin 'Şeyh'i Abdülbaki Erol için taziye mesajı paylaştı. Babacan mesajında, Abdulbaki Erol'a rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diledi.

Merkezi Adıyaman'da bulunan Menzil tarikatının (Nakşibendi tarikatı) "Şeyh"i Abdulbaki Erol'un ölümü, cemaate yakın sosyal medya hesapları tarafından duyuruldu. Erol'un bir süredir hastanede tedavi gördüğü biliniyordu. DEVA partisi Genel Başkanı Ali Babacan attığı Tweet ile taziye mesajında bulundu.

Babacan taziye mesajında şunları söyledi:

"Ebediyete irtihal eden, ülkemizin tasavvuf önderlerinden Seyyid Abdulbaki Erol’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim."

Genç yaşlarında verem hastalığı geçiren Şeyh, Ankara'ya tedavi için gönderilerek iyileşmişti. Menzil cemaatinin lideri Erol, böbrek yetmezliği nedeniyle Pendik Kurtköy'de bulunan özel bir hastanede tedavi görüyordu. Öğle saatlerinde vefat etti. Cemaat üyeleri tarafından ‘Gavs’ diye tanımlanan Elhüseyni’nin cenazesinin cuma günü tarikatın merkezi olan Adıyaman’ın Menzil köyünde defnedileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN