Babacan'dan Sinan Ateş çağrısı: Cinayetin üzerini kapatmaya çalışanlar hesap vermeli

DEVA Partisi lideri Babacan, Sinan Ateş'in öldürülmesinin 1. yılında Ateş'le ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Babacan, "Hâlâ korunan failler ortaya çıkarılmalı, bu cinayetin üzerini kapatmaya çalışan herkes hesap vermelidir." dedi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, 30 Aralık 2022'de Ankara'da uğradığı suikast sonucu öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'le ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ateş'le ilgili açıklamalarını videolu bir şekilde paylaşan Babacan paylaşımına şu not düştü:

"Sinan Ateş’i vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Hâlâ korunan failler ortaya çıkarılmalı, bu cinayetin üzerini kapatmaya çalışan herkes hesap vermelidir."

Babacan'ın videodaki açıklamaları şöyle;

"DEVLET, DEVLETLİK GÖREVİNİ YERİNE GETİRMELİ"

(2 Ocak 2023)" Ankara'da geçtiğimiz cuma günü işlenen cinayet kabul edilebilir bir vaka değil. Hiç kimse ortamdan cesaret alıp Türkiye'yi geçmişin karanlıklarına götürmek gibi bir düşünceye kapılmasın. Devlet, devletlik görevini yerine getirmek zorundadır. "

(7 Ocak 2023) "Nihai sorumlusu bu işin kimdir?" dediğimizde ben Sayın Erdoğan'ı görüyorum. Çünkü yanına aldığı ortağın arka bahçesinde pek çok yapılanmalar olduğu bilinen bir gerçek. Ülkücü cami açısından da gerçekten çok iç parçalayıcı bir tablo bu. Fakat böyle bir tabloda bakıyorsunuz ülkenin cumhurbaşkanı sessiz. Direkt sorumlu 2 bakan, içişleri bakanı ve adalet bakanı sessiz. Ve Bahçeli sessiz. Bu ne demek ya? Bunu ben inanın insanlıktan çıkmak olarak görüyorum. "

(30 Kasım 2023) "Sokak ortasında gerçekleşmiş bir cinayetin failleri Sinan Ateş'in failleri hala korunmaya devam ediliyor. "

"BU ÜLKEYE ZARAR VERENLER MİLLİYETÇİLİKTEN BAHSETMESİN"

(21 Aralık 2023) "Mafyayla poz verenlerin milliyetçiliği hamasi sloganlardan ibaret kalır. Sinan Ateş cinayetinin üstünü örtmeye çalışanların milliyetçiliği değil, olsa olsa çeteciliği olur. Bu güzel ülkeye zerre kadar faydası olmayanlar, düşmanlıktan beslenenler, milliyetçilikten bahsetmesinler. "

(28 Aralık 2023) "İşte 30 Aralık geliyor. Bu büyük ve güzel ülke Sinan Ateşlerin hukuk cinayetlerine kurban gittiği insanların hesap sormaktan korktuğu bir ülke haline geldi. Gerçekten içimiz yanıyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN