Babala TV’de Kılıçdaroğlu'na 'belediyeden attılar' demişti: İBB'den açıklama geldi

Babala TV’de Kılıçdaroğlu'na 'belediyeden attılar' demişti: İBB'den açıklama geldi

İBB Basın Danışmanı Murat Ongun, Babala TV'de Oğuzhan Uğur'un sunduğu ve Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon'da, "İmamoğlu başkan olduktan sonra beni işten çıkardı" diyen vatandaşın iddiasına "Bu soruyu soran kişi İBB çalışanı değildir. Özel bir şirket elemanıdır. Şirketi ihaleyi alamadığı için işi sona ermiştir. Bizde tek kriter; Liyakattir." yanıtını verdi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Babala TV Youtube kanalında Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programı yayınlandı. Programın yayının süresi, 4 saat 11 dakika.

Programda Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2019 yerel seçimleri öncesinde kazanacakları belediyelerde hiç kimsenin işten çıkarılmayacağı yönündeki konuşmasını dinleten bir seyirci kendisinin işten çıkarıldığını iddia etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Murat Ongun, sosyal medya hesabından haksız şekilde işten çıkarıldığını ifade eden kişi için, "Bu soruyu soran kişi İBB çalışanı değildir. Özel bir şirket elemanıdır. Şirketi ihaleyi alamadığı için işi sona ermiştir. Abisi iletişim ofisimizde çalışmakta, amcasının oğlu da zabıta personelimizdir. 4 yıldır onlarla birlikte uyumla çalışıyoruz. Bizde tek kriter; Liyakattir." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN