Babavanga kehanetlerinde Türkiye detayı! Duyanın ağzı açık kaldı

Babavanga kehanetlerinde Türkiye detayı! Duyanın ağzı açık kaldı

Dünyada milyonlarca insanın inandığı kehanetlerden bazıları korkuttu. Kahin Baba Vanga'nın kehanetleri ''yaşanırsa yanarız'' dedirtti. İşte kahinin söz ettiği kehanetler...

Dünyaca ünlü olan kahin Baba Vanga'nın 2023  kehanetleri ağızları açık bıraktı. Gerçekleşirse yanarız diyeceğiniz 5 kehaneti sizler için sıraladık. 

 

Tüm dünyada milyonlarca insan kehanetlere inanıyor. En çok takip edilen kehanetler ise Baba Vanga'nın kehanetleri. Balkanlar'ın Nostradamus'u olarak bilinen Baba Vanga 2023 yılı için korkunç kehanetlerde bulunmuş. İşte Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri..

dünya yörüngesi

1- DÜNYA YÖRÜNGESİ DEĞİŞECEK

Baba Vanga 2023 senesinde bir şekilde dünyanın yörüngesinde sapma yaşanacağını belirtmiş. Bu konuda her hangi bir detay verilmemiş, ancak Baba Vanga'nın kehaneti gerçekleşirse dünyada büyük bir yıkım yaşanabilir. Eğer dünya güneşe biraz olsun yaklaşırsa, radyasyon artışı ve yüksek sıcaklık büyük bir felaket doğurabilir. Bu durum, buzulların erimesi, deniz seviyelerinin yükselmesi gibi sonuçlar doğurabilir ve küresel acil duruma geçilebilir. 

Diğer yandan, dünya güneşten biraz olsun uzaklaşırsa, saatler hatta belki günler süren karanlıklar nedeniyle buzul çağına girilebilir. Dünyadaki yaşamı tamamen olumsuz etkileyebilir. 

biyolojik silah

2- BİYOLOJİK SİLAH DENEMELERİ OLACAK

Baba Vanga'nın bir diğer kehaneti de ''büyük bir ülkenin, insanlar üzerinde biyolojik silah denemeleri yapacağı, ve binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağı'' yönünde olduğu iddia edildi. Neyse ki Birleşmiş Milletler Biyolojik Silahlar Sözleşmesi bu tür deneylerin yapılmasını yasaklıyor.

güneş fırtınası

3- GÜNEŞ FIRTINASI OLACAK

Baba Vanga'nın bu tahmini ise Güneşte Fırtına kopacağı yönünde. Balkan kahinin ''dünyada daha önce iç görülmemiş bir güneş fırtınası kopacağı'' kehaneti insanların inandığı kehanetlerden birisi. Eğer böyle bir fırtına yaşanırsa, dünya üzerindeki tüm elektrik ve internet sistemleri zarar görebilir. Ayrıca uzaydaki istasyonlar, uydular ve astronotlar da bundan oldukça olumsuz etkilenebilir. Baba Vanga'nın öngördüğü güneş fırtınası da aslında çok daha büyük olacağı yönünde. Bilim insanlarının tahminleri ise, bu ölçekte bir güneş fırtınasının yaşanması durumunda tüm elektronik cihazların zarar göreceği ve dünyanın karanlık çağa döneceği yönünde.

laboratuvar bebek

4- BEBEKLER LABORATUVARLARDA ÜRETİLECEK

Balkan kahin Baba Vanga'nın 2023 için söylediği kehanetlerden birisi, bir çok insan için ürkütücü ve kan dondurucu nitelikte. Baba Vanga'nın kehanetine göre, 2023 yılında ''normal doğumlar yasaklanacak ve bebekler laboratuvarlarda üretilecek.'' Kehanete göre hükümet liderleri tüm insan yaşamının bir laboratuvarda gerçekleşmesi için çağrıda bulunacaklar.

nükleer patlama

5-NÜKLEER PATLAMALAR OLACAK

Baba Vanga'nın kehanetlerinin arasında bir de potansiyel bir nükleer santral patlaması var. Bu ürkütücü tahminin, Çernobil felaketi ile ilgili söylediği kehanetin hemen ardından geldi. Bu kehanet özellikle Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş göz önünde bulundurulunca oldukça ürkütücü gelmekte.

baba vanga

PEKİ BU KEHANETLERİ SÖYLEYEN BABA VANGA KİM?

Asıl adı Vangelia Pandeva Dmitrova olan Baba Vanga, hayatının çoğunu Bulgaristan'da Kozhuh dağlarında, Yer Rupite bölgesinde geçiren bir bitki uzmanıydı. Küçük yaşta yıldırım çarpması sonucu gözlerini kaybeden Baba Vanga, orta çağın ünlü kahini Nosrtradamus gibi, sonradan gerçek olan kehanetlerde bulunmarak, uluslar arası bir ün kazanmıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN