Bahar-Nihal Candan kardeşlere cezaevinde uyarı: Burası Etiler'deki lüks restoran değil

Bahar-Nihal Candan kardeşlere cezaevinde uyarı: Burası Etiler'deki lüks restoran değil

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler, cezaevinde ilk günden olay çıkarttı. İddiaya göre; tutuklandığı ilk günden beri agresif olan Bahar Candan, 2 kez cezaevi infaz koruma memuruyla tartıştı. Yemekleri beğenmeyen kardeşlere cezaevi memurları, "Burası Etiler'deki lüks restoran değil" uyarısında bulundu. Öte yandan Nihal Candan'ın ise sürekli ağlayıp, kimseyle iletişim kurmadığı belirtildi.

Sosyal medya fenomeni Bahar-Nihal Candan kardeşler, "kara para aklama", "suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" iddialarıyla tutuklandı. Candan kardeşler kararın açıklanmasının ardından adliye binasında sinir krizi geçirdi.

Cezaevine sevki esnasında "Asıl suçlular dışarıda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" ifadelerini kullanan Bahar Candan cezaevine gidince de infaz memuruyla gerildiği iddia edildi.

'BAHAR, SÜREKLİ TARTIŞMA HALİNDE'

Süreci takip eden gazeteci Emrullah Erdinç yaptığı yayında şu iddiada bulundu:

"Nihal'in cezaevinde çok sık ağladığını sürekli ağladığını hiç konuşmadığını ama Bahar Candan'ın biraz daha agresif olduğunu, infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim."

'ORTAMDAN ŞİKAYETÇİLER'

Erdinç devamında ise "Bahar sürekli ortamı şikayet ediyormuş, o yüzden memurlar bir iki yerde hafiften seslerini yükselttiler. Burası Etiler'deki lüks restoran değil uyarısında bulundu. Bahar Candan ilk sabah sayıma kalkmak istememiş o yüzden infaz koruma memurları orada da sayıma kaldırıp uyarmış. Bahar ve Nihal Candan yemekleri beğenmemiş en büyük şikayetleri buymuş" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN