Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan'ın oğlu Enes Doğan ile Zehra Çelik'in Ankara Konağı'nda gerçekleştirilen düğün törenine katıldı.
Çiftin nikâhını Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer kıyarken; Devlet Bahçeli, TBMM Başkanvekili Celal Adan ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay da nikâh şahitliğini üstlendi.
AİLE CÜZDANINI BAHÇELİ TAKDİM ETTİ
Nikâh akdinin tamamlanmasının ardından evlilik cüzdanını Zehra Çelik'e veren Bahçeli, genç çifte mutluluk dileklerini iletti.
Siyasi partilerin temsilcilerini ve çok sayıda davetliyi bir araya getiren düğün töreninde MHP genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve AK Parti milletvekilleri de hazır bulundu. Sanatçı Ali Kınık'ın sahne aldığı organizasyonda, alan girişine gönderilen çok sayıda tebrik çelengi yer aldı.
