Bahçeli, Serdar Öktem sorularını yanıtsız bıraktı

Bahçeli, Serdar Öktem sorularını yanıtsız bıraktı

MHP lideri Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti davasının sanıklarından ve dün öldürülen Avukat Serdar Öktem hakkındaki sorulara yanıt vermedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısının ardından gazetecilerin, İstanbul’da silahlı saldırı sonucu öldürülen Avukat Serdar Öktem’le ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.

Sinan Ateş cinayeti davasının önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Öktem, hem sanıklardan Doğukan Çep ve tetikçi Eray Özyağcı’nın avukatlığını yapıyor hem de “Sinan Ateş’i tasarlayarak kasten öldürmeye yardım” suçundan yargılanıyordu. Öktem, dün İstanbul’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN