Bahçeli'den millet bahçesi açıklaması: Yıkım yok ihya var

Bahçeli'den millet bahçesi açıklaması: Yıkım yok ihya var

MHP lideri Bahçeli, İstanbul’un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'ne katıldı. Bahçeli "Millet bahçesi kucaklaşmanın adresidir. Müflis ve iki yüzlü siyasetçilerin estirdiği yalan rüzgarının tam tersine Atatürk Havalimanı'nda yıkım yoktur, israf yoktur, heba edilmiş miras yoktur. İstanbullu kardeşlerimi ferah ve sefaya kavuşturacak ihya vardır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde konuştu. Atatürk Havalimanı'nın 5 milyon metrekarelik 'yeşil örtüyle örtüleceğini' söyleyen Bahçeli, "Millet bahçesi kucaklaşmanın adresidir. Müflis ve iki yüzlü siyasetçilerin estirdiği yalan rüzgarının tam tersine Atatürk Havalimanı'nda yıkım yoktur, israf yoktur, heba edilmiş miras yoktur. İstanbullu kardeşlerimi ferah ve sefaya kavuşturacak ihya vardır" diye konuştu. "Atatürk isminin silinmesi kimsenin hatırına ve gündemine gelmemiştir" diyen Bahçeli, "Fakat aklını kiraya verenler siyasetini rehin bırakanlar vicdanını esir düşürenler akletmek şöyle dursun, ne ahde vefayı bilirler ne ahlakı tanırlar ne de vatan millet sevgisine bağlı kalırlar. İşleri güçleri fitne fesattır, geçim kapıları gıybettir" şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle;

"Sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gıpta edilecek bugünkü coşku sağanağıyla gurur duyuyorum.
İstanbul'un Fethinin 569. yılında, hem Fethin hem Atatürk Millet Bahçesi'nin ilk fidan dikim töreninde olmaktan gurur duyuyorum."

"Ne güzel de söylemiş, merhum şairimiz, Kısakürek, her şafak hisarlarda oklar çıkar yayından, hala çığlıklar gelir Topkapı Sarayı'ndan, Ana gibi yar olmaz, İstanbul gibi diyar olmaz... İstanbul, İstanbul... Selam olsun sana yedi tepeli İstanbul."

"GEZİ'DEKİ MÜFTERİLER ŞİMDİ DE AĞAÇ DİKİLMESİNDEN ŞİKAYETÇİLER"

Dört ağaç değil, kriz çıkarma hevesi, Türkiye'yi yönetilemez hale getirme aracıdır. Gezi'de gündeme getirdiler. 6-8 Ekim olayında dile getirdiler ihanetlerini ağır şekilde ödediler. Hendek kazıp çukur açtılar, açtıkları çukura emelleriyle birlikte gömüldüler. 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainlerle üstüme geldiler, Türk milletinin haşmetiyle ezildiler yenildiler. Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar Türkiye'yi geçemez, İstanbul'u teslim alamaz, iman setini aşamazlar. Gezi'deki müfteriler şimdi de ağaç dikilmesinden şikayetçiler.

"ATATÜRK HAVALİMANI'NDA İHYA VE İNŞA VAR"

"Bize göre millet bahçesi kucaklaşmasının adresidir. Milli birlik ve kardeşlik ruhu kenetlenecektir. İki yüzlü siyasetçilerin estirdiği yalan rüzgarının tam tersine Atatürk Havalimanı'nda yıkım yoktur. İhya ve inşaa faaliyeti vardır. Atatürk isminin silinmesi kimsenin aklına gelmemiştir. Bunların işi gücü fitne fesattır.

Doğu ve Güneydoğu'da hendek kazıp çukur açtılar, çok şükür çukurlara hain emelleri ile birlikte gömüldüler. Ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye'yi geçemezler, İstanbul'u teslim alamazlar. Yolumuz Kızılelma'dır."

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ ZİLLET DEĞİL CUMHUR TAYİN EDECEK"

"İnanıyorum ki buna en başta sizler izin vermeyeceksiniz. Türkiye'nin geleceğini zillet değil Cumhur tayin edecektir. Toplumsal ve siyasal mühendislik peşinde koşanlar istikbal haklarımıza ambargo koyamayacaktır. Bunların amacı destek değil köstektir, hezimete davetiye çıkarmaktır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (37)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
37 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN