İstanbul'un fethi kutlamalarına İmamoğlu ve CHP'li belediyelere davet gitmedi

İstanbul'un fethi kutlamalarına İmamoğlu ve CHP'li belediyelere davet gitmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli, İstanbul'un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ilk fidan dikim törenine katıldı. Törene İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP'li belediyeler davet edilmedi.

KARAR HABER MERKEZİ

İstanbul'un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ilk fidan dikim törenine İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'li ilçe belediye başkanları davet edilmedi.

Tören saat 15.30 sıralarında SOLOTÜRK'ün gösterisi ile başladı. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde, üzerinde "İstanbul'un Fethi'nin 569. Yıldönümü Kutlamaları" ve "Millet Bahçesi ilk fidan dikim töreni" kutlamaları yazan dev platformlar kuruldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İLK FİDANI DİKTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kutlamaların yapıldığı şölen alanına saat 16.30 sıralarında geldi. Erdoğan'ın katılımıyla ilk fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kendilerine eşlik eden çocuklarla birlikte ilk fidanı dikti.

4705517.jpg

İMAMOĞLU VE CHP'Lİ BELEDİYELERE DAVET YOK

"Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, İstanbul’un Fethinin 569. yıldönümü etkinliğine, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu davet edilmedi.

Havalimanının “Millet Bahçesi” olarak düzenlenecek olan kısmına fidan dikimi de yapılan etkinliğe ayrıca, havalimanının yer aldığı Bakırköy Belediyesi de dahil olmak üzere İstanbul’daki hiçbir CHP’li ilçe belediye başkanının da davet edilmediği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (42)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
42 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN