İmamoğlu: Bizi davet etmekten çekiniyorlar

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul’un fethinin 569. yıldönümünün kutlandığı etkinlikte açıklamalarda bulundu. Bugün Atatürk Havalimanı'nda yapılan fetih kutlamalarına kendisinin ve CHP'li ilçe belediye başkanlarının davet edilmemesine tepki gösteren İmamoğlu, "Bizi davet etmekten çekiniyorlar, korkuyorlar" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe'de İstanbul’un fethinin 569. yıldönümünün kutlandığı etkinlikte açıklama yaptı. İmamoğlu, İstanbul'un fethinin 569. yılı kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ilk fidan dikim törenine kendisinin ve CHP'li ilçe belediye başkanları davet edilmemesine "Bizi davet etmekten çekiniyorlar, korkuyorlar" diyerek açıklama yaptı.

İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

"İNSANLARI ZORLA MEYDANA TAŞIYORLAR"

"Bakın komik olan ne? Atatürk Havalimanı, Bakırköy'de. Bakırköy Belediye Başkanı'nı bile davet etmemişler. İstanbul'un Belediye Başkanı'nı bile davet etmekten çekiniyorlar, korkuyorlar. Zorla insanları meydana taşıyarak bir tören yapma çabası içerisinde olan bu insanlara şaşıyorum."

"AMACINIZA ULAŞAMAYACAKSINIZ"

"Asla bizi yıldıramayacaksınız. Asla bizi vazgeçiremeyeceksiniz. Bizi asla geri bırakamayacaksınız. Asla amacınıza ulaşamayacaksınız. Boşuna çabalamayın. Biz birliğe, beraberliğe, hukuka, adalete, demokrasiye, ortak akla ve liyakata inanmış 86 milyon, 16 milyon İstanbullu vatandaşlarıyız. Biz Fatih Sultan Mehmet Han'ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve başta Ulubatlı Hasan olmak üzere tüm şehitlerimizin emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (31)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
31 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN