Bahçeli'den su faturalarında indirim talimatı: Yüzde 1'e indirin

Bahçeli'den su faturalarında indirim talimatı: Yüzde 1'e indirin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, MHP'li belediye başkanlarına su faturasında KDV'leri yüzde 1'e indirme talimatı verdi.

MHP lideri Bahçeli, su faturaları için MHP'li belediye başkanlarına talimat verdi. Bahçeli açıklamasında, su faturalarındaki KDV oranının yüzde 1'e çekilmesini söyledi.

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Genel Başkan Bahçeli’nin MHP’li belediye başkanlarına ‘Su fiyatlarında indirim yapılması’ hususundaki talimatlarıyla ilgili MHP'li 229 belediye başkanına mesaj gönderdi.

Durmaz’ın belediye başkanlarına mesajı şöyle:
Vatandaşımızın üzerindeki yüklerin hafifletilmesi ve aile bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin talimatlarıyla su fiyatlarında yüzde 7 oranında indirim yapılarak insanımıza destek olunması hususunda gereğini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

ERDOĞAN DA AYNI ÇAĞRIYI YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da gündüz saatlerinde belediye başkanlarına su faturalarında indirim yapmaları konusunda talimat vererek "En az KDV indirimi kadar bir oranda indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır." demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (41)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
41 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN