Bakan Koca'dan 'Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi' iddialarına yanıt

Bakan Koca'dan 'Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi' iddialarına yanıt

Sağlık Bakanı Koca, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği yönündeki haberleri yalanlayarak önemli bir sağlık sorununun olmadığını bildirdi. Koca, ''Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim.'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada bazı hesaplardan, 'Binali Yıldırım kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti' şeklinde paylaşımlar yapılınca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın rutin kontroller için doktora gittiğini ve önemli bir sağlık sorunu bulunmadığını açıkladı.

Bakan Koca, Yıldırım'ın durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN