Bakan Koca'dan sel felaketine ilişkin açıklama: Tedavileri devam ediyor

Bakan Koca'dan sel felaketine ilişkin açıklama: Tedavileri devam ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın ve Zonguldak'ta meydana gelen sel felaketine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Koca, hastanelere ulaşan 4 yaralıdan 2'sinin tedavisinin devam ettiğini belirterek 2 kişinin ise taburcu edildiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Bartın ve Zonguldak'ta meydana gelen sel felaketine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bartın'da 18 ambulans, 2 UMKE aracı ve 56 personelle acil sağlık ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Koca, ayrıca 112 birimleri ve UMKE ekipleriyle hastanelere 68 vakanın nakil olduğunu bildirdi.

fahrettin-koca.jpg

'SELDEN ETKİLENMİŞ HASTAMIZ BULUNMUYOR'

Koca Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Selden etkilenen Bartın'da 18 ambulans, 2 UMKE aracı ve 56 personelle sahada sel felaketi ile ilgili acil sağlık ihtiyaçları karşılanmış, ayrıca 112 birimleri ve UMKE ekipleri ile hastanelere 68 vaka nakil olmuştur. Hastanelere ulaşan 4 yaralıdan 2’sinin tedavisi devam ediyor, 2 kişi taburcu edilmiştir. Bartın’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Zonguldak'ta selden etkilenen Devrek Devlet Hastanesi acil servisi kısa bir aradan sonra hizmet vermeye başladı. Başvurular arasında selden etkilenmiş hastamız bulunmuyor.

'SINIRLI SAYIDA HASTA BAŞVURMUŞ'

Gökçebey ilçesinde su baskını sebebiyle kurulan acil müdahale ünitesine sınırlı sayıda hasta başvurmuş, bunlar arasında selden etkilenme nedeniyle acil müdahale ünitemize başvuran hasta olmamıştır. 1 hasta ise KOAH nedeniyle sevk edilmiştir. Zonguldak’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN