Bakanlar Akar ve Koca, depreme toplantıda yakalandı

Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremlerin yasını tutarken bu sefer de Hatay 6.4 ve 5.8'lik depremlerle sarsıldı. Hatay'da bulunan Bakan Akar ve Koca da depreme AFAD Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantı sırasında yakalandı.

Hatay'ın Defne ilçesinde 6,4 büyüklüğünde, ardından da Samandağ ilçesinde 5,8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu büyük paniğe neden olan depremlere ilişkin yaptığı son açıklamada üç kişinin hayatını kaybettiğini 213 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, depremlere Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirdikleri toplantı sırasında yakalandı. Depremin ardından bina dışına çıkan Bakanlar Akar ve Koca bir süre bahçede bekledi.

c.jpg

Depremlere ilişkin genel bilgi alan Milli Savunma Bakanı Akar ve Sağlık Bakanı Koca, daha sonra Mobil Koordinasyon Merkezi'ne geçti.

Bakanlar Akar ve Koca başkanlığındaki toplantıda depremlerin ardından merkez ve ilçelerdeki son duruma ilişkin değerlendirme yapılıyor. Toplantıya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve Hatay Valisi Rahmi Doğan ile diğer yetkililer de katılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN