Bakanlar toplantısı başladı

Bakanlar toplantısı başladı

Bakanlar toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı. Toplantının gündeminde tam kapanma var. Toplantı sonrası Erdoğan açıklama yapacak.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-29) mücadele kapsamındaki tedbirlerin değerlendirileceğin bakanlar toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.

Bakanlar toplantısında masanın ana konusu tam kapanma olacak. Ayrıca okulların ve AVM'lerin kapanıp kapanmayacağının da bugünkü toplantıda konuşulacağı düşünülüyor.

Reuters'a konuşan yetkililer, "Bakanlıklar açısından tam kapanmayı savunanlar ve karşı çıkanlar var. Nihai kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecektir. Tam kapanma olmazsa bile sıkı tedbirler olacaktır" demişti.

Bir başka yetkili de, "Okul ve AVM'lerin kapatılması bulaş riski açısından akla yatkın gözüküyor. Tamamen online devam edebilir eğitim. Cafe ve restaurantlarda durum aynı şekilde devam eder. Elbette esnaf açısından ciddi bir sorun" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN