Bakanlığın tanıtım filmi sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Bakanlığın tanıtım filmi sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın reklam videosu sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar videoda gösterilen İstanbul için "Neresi burası?" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından İstanbul tanıtım videosu yayınladı. Videoda İstanbul'un gözde mekanlarının görüntüleri yer alırken, insanların dans ettiği, balerinlerin sokakta olduğu ve eğlendiği de gösterildi. Ancak sosyal medya kullanıcıları videoyu eleştiri yağmuruna tuttu.

Kullanıcılar, çoğunlukla 'sürekli kötülediğiniz yaşam tarzını yabancı çekmek için kullanıyorsunuz' yorumunda bulundu. Videodaki İstanbul ile 'gerçek' İstanbul'un farklı olduğunu yazdı.

VİDEODA BİR TANE BİLE BAŞÖRTÜLÜ KADINA YER VERİLMEDİ

Videonun hiçbir karesinde başörtülü bir kadına yer verilmemesi ise sosyal medyada en fazla dile getirilen eleştirilerden oldu. 'İstanbul'da başörtülü kadın yaşamıyor mu?' tepkisi dile getirildi.

Kullanıcıların yorumlarından bazıları şu şekilde:

1.jpg

4.jpg

00.jpg.jpg7.jpg

15.jpg

1200.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN