Bakanlık talimat verdi! O zeytinyağı markaları marketlerden toplatılıyor

Bakanlık talimat verdi! O zeytinyağı markaları marketlerden toplatılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan denetimler sonucunda market raflarında yer alan o marka zeytinyağlarının toplatılmasına karar verildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi sitesi üzerinden ekim ayı itibari ile yayınlanan Taklit ve Tağşiş Yapılan Gıdalar listesi genişlemeye devam ediyor. Bakanlık tarafından yapılan gıda denetimleri kapsamında o marka zeytinyağlarının raflardan toplatılmasına karar verildi.

Listede bugün itibari ile bir güncelleme getirilirken, sağlığa zararlı ve tüketiciyi aldatmaya yönelik maddeler içeren 5 yeni zeytinyağı markası gündem oldu.

İşte o markalar;

  • SSC GRUP TARIM GIDA ZEYTİNYAĞI TİC. LTD. ŞTİ. tarafından üretilen Bizim Ayvalık markasına ait 5 litrelik natürel sızma zeytinyağı
  • HİLAL HAYVANSAL ÜRÜNLER tarafından üretilen Ayvalık markasına ait 2 litrelik natürel sızma zeytinyağı
  • MALATYA PAZARI tarafından üretilen Mudanya Köy Koop markasına ait 5 litrelik natürel sızma zeytinyağı
  • E.A.T TARIM ÜRÜNLERİ tarafından üretilen Milas Koop markasına ait 5 litrelik natürel sızma zeytinyağı
  • SSC GRUP TARIM GIDA ZEYTİNYAĞI TİC. LTD. ŞTİ. tarafından üretilen Bizim Ayvalık markasına ait Bizim Ayvalık 5 litrelik natürel sızma zeytinyağı.

YORUMLAR (10)
10 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN