Bankacılıkta yeni dönem: Limitler değişti, görünce şaşırmayın! Tüm banka müşterilerini yakından ilgilendiriyor

Bankacılıkta yeni dönem: Limitler değişti, görünce şaşırmayın! Tüm banka müşterilerini yakından ilgilendiriyor

Banka ATM'lerinden yapılan bir işlemde değişikliğe gidildi. Yeni güncelleme ATM'yi kullanan tüm banka müşterilerini kapsıyor. İşte detaylar...

Bankalar ATM'lerden nakit çekim limitlerini güncelledi. 5 bin TL olan nakit çekim limitleri 10 bin TL'ye yükseltildi. Bazı bankalar ücretsiz nakit çekim ücretini 15 bin TL'ye kadar çıkardı. Yeni uygulamayla beraber şubelere gitmeden daha yüksek tutarda para çekimi yapılabilecek.

ATM'DEN PARA ÇEKME LİMİTİ NE KADAR?

Bazı bankalar 5 bin TL olan ücretsiz nakit çekim limitini yüzde 200 artırarak 15 bin TL'ye çıkarmış oldu. Bankalar bu uygulamayla beraber şubelerdeki yoğunluğu azaltacak ve iş yükünü hafifletecek.

Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, karekodla ücretsiz hesaptan nakit çekimlerde de yeni limitler uygulanacak ve 10-15 bin TL bankanın limitlerine göre çekim yapılabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN