Başvuru yapana 7200 TL ödeme verilecek! 18 yaşını dolduran hemen başvursun: ASHB'den açıklama geldi

Başvuru yapana 7200 TL ödeme verilecek! 18 yaşını dolduran hemen başvursun: ASHB'den açıklama geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 5 bin 400 TL nakit desteği açıklandı. Başvuru yapan tüm bireylere en az 5 bin 400 TL nakit desteğinde bulunacak. 18 yaşını dolduran vatandaşlar başvuruda bulunabiliyor. İhtiyaç sahibi ve dar gelirli aileler için karşılıksız nakit destekleri devam ediyor. İşte tüm detaylar...

BAKANLIKTAN 7200 TL'YE VARAN DESTEK ÖDEMESİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından destek ödemelerine dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ile birlikte düşen alım gücü sonrasında milyonlarca vatandaş destek ödemelerinden faydalanıyor.

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere verilen destek ödemelerinin dört bir yana ulaşabilmesi için çalışmalar sürüyor. Bakanlık tarafından gelen destek açıklaması ile birlikte en az 5 bin 400 TL, en fazla 7 bin 200 TL aralığında nakit destek veriliyor.

Ay sonunu getirmekte zorlanan vatandaşlar ve aileler için ödemeler aylık olarak yapılıyor. Maddi anlamda sıkıntı çeken aileler sosyal destek ödemelerine başvurması halinde faydalanabiliyor. Yapılan incelemeler sonucunda 5 bin 400 TL ile 7 bin 200 TL arasında destek ödemesinden faydalanıyor.

0x0-emekli-maasina-ek-odeme-artiyor-emekliye-2-bin-375-tl-ucuncu-zam-ise-1556255420179.jpg

18 YAŞINI DOLDURAN BAŞVURSUN

Karşılıksız destek ödemeleri ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere sunuluyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sık sık açıklanan destek ödemelerine dair güncellemeler de yapılıyor.

Destek ödemeleri için gerekli olan koşulları sağlayan bireylere karşılıksız nakit yardımı yapılıyor. İhtiyaç sahibi olan ailelere her ay 450 TL ile 600 TL aralığında bir nakit desteği sağlanıyor. 12 ay boyunca verilen destek ödemesi 5 bin 400 TL ile 7 bin 200 TL'ye tekabül ediyor.

sgkye-30-milyar-liralik-yapilandirma-basvurusu-a7pvhlix.jpg

DESTEK ÖDEMESİ BAŞVURU DETAYLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından paylaşılan destek ödemesinde dair detaylar açıklandı. İhtiyaç sahibi hanelere verilecek olan destek ödemesi için başvuru yapmanız gerekiyor.

E-Devlet sistemi üzerinden yapacağınız başvuru ile birlikte destek ödemesinden faydalanabilirsiniz. Sisteme giriş yaparak "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımları" sekemesi üzerinden diğer destek ödemelerine de başvuruda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN