Baykar'dan Litvanya'ya Ukrayna için Bayraktar TB2 hediyesi

Baykar'dan Litvanya'ya Ukrayna için Bayraktar TB2 hediyesi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ile Bayraktar alımı için anlaşma imzaladığını duyuran Litvanya Savunma Bakanlığı bugün Baykar'ı ziyaret etti. Baykar, Ukrayna için seferberlik kampanyası başlatan Litvanya'ya 1 adet Bayraktar TB2 hediye edeceğini açıkladı.

Litvanya hükümeti geçen ay sonunda yardım kampanyası başlatarak Ukrayna’ya bağışlanmak üzere Bayraktar SİHA’sı satın alacaklarını duyurmuştu.

Savunma Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ile Bayraktar alımı için anlaşma imzaladığını belirtti.

heye.jpgLitvanya Savunma Bakanı Yardımcısı Vilius Semeska ve beraberindeki heyet, Baykar'ı ziyaret etti

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Semeska'ya tesisi gezdirdi.

BAYKAR UKRAYNA İÇİN BAYRAKTAR TB2 BAĞIŞLAYACAK

Ziyarete ilişkin Baykar'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Litvanya halkının duyarlı kampanyasının başarıyla tamamlandığını Litvanya Savunma Bakanı Yardımcısı Vilius Semeska'dan öğrendik. Litvanya'ya 1 adet Bayraktar TB2 sağlayacağız. Toplanan bağışın tamamının Litvanya tarafından Ukrayna'ya insani yardım olarak gönderilmesini rica ediyoruz."

bata.jpgZiyaretin anısına Semeska'ya, Selçuk Bayraktar tarafından Bayraktar TB2 maketi hediye edildi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN