Bayram günü can pazarı! Otel sevisi otomobile çarpıp devrildi: Çok sayıda yaralı var

Bayram günü yürekleri ağza getiren bir kaza haberi de Antalya'dan geldi. Bir otel servis midibüsü otomobile çarparak 50 metre sürüklendi ve devrildi. Feci kazada yaralanan 29 kişi çevredeki hastenelere götürüldü.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk 4 gününde 2 bin 453 trafik kazası meydana geldi, 26 kişi hayatını kaybetti ve 3 bin 870 kişinin yaralandı. Antalya'nın Manavgat ilçesinden meydana gelen kazada ise, bir otel servis midibüsü otomobille çarpışarak devrildi. 29 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgiye göre, Çolaklı istikametinden Gündoğdu istikametine gitmekte olan Yusuf K.'nın kullandığı 07 J 82598 plakalı otel servis aracı, Fevzi Çakmak Caddesi'nden Turizm Caddesi'ne çıkan Atalay D. idaresindeki 06 AD 3636 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı.

13.jpeg

50 METRE SÜRÜKLENEREK YAN YATTI

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada çarpışmanın şiddetiyle 50 metre sürüklenerek yan yatan otel servisinde bulunan 28 otel personeli ile servis sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.