Berkin Elvan'ın annesine polisten tepki çeken söz

Berkin Elvan'ın annesine polisten tepki çeken söz

Gezi olaylarında öldürülen Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, kimlik kontrolü yapmak isteyen polise "Öldürdüğünüz çocuğun annesiyim" dedi. Polisin "İyi yapmışım" cevabı ise tepkilere neden oldu.

Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) avukatı Ebru Timtik'in anmasına Gezi olaylarında öldürülen Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan da katıldı. Gülsüm Elvan'ın kendilerine kimlik kontrolü yapmak isteyen polis ile yaşadığı tartışma dokuz8haber.net sitesi muhabiri Fatoş Erdoğan'ın kamerasına yansıdı.

Anne Elvan, kendilerine kimlik kontrolü yapmak isteyen polislere, "Kimliği soruyorsunuz, tanımıyor musunuz? Öldürdüğünüz çocuğun annesiyim" dedi. Bir polis de anne Elvan'a "Ben mi öldürdüm?" diye sordu. Elvan'dan 'Evet' yanıtını alan polis, "Öyleyse iyi yapmışım" dedi.

Polisin sözlerine Gülsüm Elvan'dan ve çevredekilerden tepki geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN