Berna Laçin'den 28 Mayıs yorumu: Suriye-Afgan-Katarlılar sonucu belirledi

Berna Laçin'den 28 Mayıs yorumu: Suriye-Afgan-Katarlılar sonucu belirledi

Sık sık siyasi çıkışlarıyla gündeme gelen oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın galibiyle sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirerek, “Ülkenin tam ikiye bölünmüş olduğunu bir kere daha gördük. Bu kadar kötü bir ekonomik ortamda hala ülkenin yarısı oy verdiğine göre elbette muhalefetin de çok ciddi bir öz eleştiri yapması gerekir. Türkiye’ye gelen Suriye-Afgan-Katarlılar ve yurt dışı seçmenler sonucu belirledi." dedi.

Cumhurbaşkanı seçiminin 14 Mayıs'ta yapılan ilk turunda adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, 28 Mayıs'ta cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gitti. 28 Mayıs’ta tekrarlanan seçimi, kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı.

14 Mayıs'ta Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini duyuran başarılı oyuncu Berna Laçin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ikinci tur seçimlerini Erdoğan'ın galip gelmesini yorumladı.

'BU EKONOMİK ORTAMDA HALA ÜLKENİN YARISI OY VERDİĞİNE GÖRE...'

Laçin, şu ifadeleri kullandı:

“13. Cumhurbaşkanı RTE seçildi, hayırlı olsun. Ülkenin tam ikiye bölünmüş olduğunu bir kere daha gördük. Birleştirici olmak için verdiği mücadeleden dolayı KK’ya teşekkürler. Böylesine adaletsiz ve kısıtlanmış bir seçim ortamında sesini bu kadar duyurabildi. Bu kadar kötü bir ekonomik ortamda hala ülkenin yarısı oy verdiğine göre elbette muhalefetin de çok ciddi bir öz eleştiri yapması gerekir. Neticede, Türkiye’ye gelen Suriye-Afgan-Katarlılar ve yurt dışı seçmenler sonucu belirledi, fark tam da o kadar. Bakalım ülke ekonomisi haftaya nasıl başlayacak… Güzel günler için çabalamaya devam, Hepimize rastgele.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN