Beykoz sahillerinde denize girmek yasaklandı

Beykoz sahillerinde denize girmek yasaklandı

İstanbul Beykoz Kaymakamlığı, ilçedeki sahillerde dalga boyunun tehlikeli seviyelere ulaşması nedeniyle denize girmenin yasaklandığını duyurdu. Kararın, vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla alındığı bildirildi. Yetkililer, vatandaşlara uyarıları dikkate almaları ve sahillerden uzak durmaları çağrısında bulundu.

İstanbul Beykoz Kaymakamlığı, ilçedeki sahillerde dalga yüksekliğinin tehlikeli seviyelere ulaşması nedeniyle 10 Temmuz Perşembe günü boyunca denize girmenin yasaklandığını duyurdu.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, yasağın 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu kapsamında alındığı belirtilerek, “İlçemiz mülki sınırlarında, sahillerdeki dalga boyu yüksekliği sebebiyle 10 Temmuz 2025 Perşembe günü denize girmek yasaklanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Yetkililer, vatandaşları can güvenliği açısından yasağa uymaları konusunda uyardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN