BİM kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte BİM mağazaları çalışma saatleri

BİM kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte BİM mağazaları çalışma saatleri

BİM açılış kapanış saati! Uygun fiyatlı ürünleriyle vatandaşların en çok tercih ettiği zincir marketlerden biri olan BİM, kısıtlamarın ardından normal çalışma düzenine döndü. Buna göre, BİM çalışma saatleri her gün 09.00-21.00 saatleri arası olarak belirlendi. İşte, BİM şubeleri mesai saatleri...

Koronavirüs salgını nedeniyle marketlere uygulanan çalışma saatleri kısıtlaması, 1 Temmuz 2021'den itibaren kaldırıldı. Salgın öncesindeki mesai saatlerine dönen BİM mağazaları, her gün hizmet veriyor. Fakat BİM dahil tüm marketlere maskesiz girmenin yasak olduğunu belirtelim. Kovid-19 salgınını seyrine ve aşılamanın hızına göre ilerleyen aylarda maske yasağı kaldırılabilir.

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ 2021

Tam adı 'Birleşik Mağazalar' olan BİM, haftanın 7 günü 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirler doğrultusunda bir süredir marketlere uygulanan mesai saati kısıtlaması kaldırıldı ve BİM dahil tüm zincir marketler istedikleri saatlerde şubelerini açıp kapatabiliyor.

BİM KİMİN?

Türkiye'de BİM'in birçok sahibi bulunuyor. Şirketin kurucusu ve CEO'su Mustafa Latif Topbaş'tır. Şirketin ortakları ve hisse sahipleri ise şöyle:

Mustafa Latif Topbaş: %14,78
Ahmet Afif Topbaş: %9,33
Abdurrahman El Kreji: %2
Firdevs Çizmeci: % 1,15
Fatma Bitnat Topbaş: %1
Ömer Hulisi Topbaş: %0,12
İbrahim Arınç Çizmeci: %0,17
Halka açık: %70,86

BİM'İN AÇILIMI NEDİR?

Orta ve dar gelirli vatandaşların uğrak durağı olan BİM'in açılımı bugüne kadar kulaktan kulağa 'Birleşik İstanbul Marketleri' ve 'Birleşik İslami Marketler' olarak yayıldı. Fakat BİM'in gerçek açılımı 'Birleşik Marketler AŞ'dir. Kısaca 'BİM' olarak faaliyet göstermektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN