Binali Yıldırım: Türkiye'yi dünyanın parmakla gösterilen ülkeleri arasına sokmak için çalışıyoruz

Binali Yıldırım: Türkiye'yi dünyanın parmakla gösterilen ülkeleri arasına sokmak için çalışıyoruz

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, memleketi Erzincan'da Refahiye Cami ve Külliye Temel Atma ile TOKİ 2. Etap Anahtar Teslim törenine katıldı. Burada konuşma yapan Yıldırım, "Türkiye'yi kalkındırmak, dünyanın parmakla gösterilen ülkeleri arasına sokmak için var gücümüzle gayret ediyoruz. Gayret bizden tevfik Cenabıhakk'tan" sözlerini kaydetti.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erzincan'ın Refahiye ilçesindeki Binali Yıldırım Mahallesi'nde ailesi tarafından yaptırılan Refahiye Cami ve Külliye Temel Atma ile TOKİ 2. Etap Anahtar Teslim törenlerinde yaptığı konuşmada, kar yağışı altında külliyenin temelini attıklarını söyledi.

Yıldırım, 20 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Türkiye'yi kalkındırmak, dünyanın parmakla gösterilen ülkeleri arasına sokmak için var gücümüzle gayret ediyoruz. Gayret bizden tevfik Cenabıhakk'tan. Bu anlayışla çalışıyoruz. İnsanımızın yüzünde bir tebessüm oluşması, bizim için dünyalara bedel bir mutluluktur" diye konuştu.

"ZORLUKLARI BİR OLARAK, DİRİ OLARAK, DİRİ OLARAK VE KARDEŞ OLARAK AŞACAĞIZ"

Hayatı boyunca çalışmalarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yol arkadaşlığı etmeye devam edeceğini anlatan Yıldırım, gerek Erzincan'da, gerekse de Türkiye'de, taş üstüne taş koyan ve bir eser bırakan herkese teşekkür ettiğini aktardı.

Erzincan’daki protokolün çok güzel işler yaptığını ve eldeki sınırlı imkanlarla vatandaşlara en güzel hizmeti yapmanın gayreti içinde olduğunu söyleyen Yıldırım, "Ramazan ayını eda ettik ve bayramı birlikte geçirdik. Ne güzel bir mutluluk. İki senedir bir araya gelemiyorduk, bayram yapamıyorduk ve birbirimizle hasret gideremiyorduk. Elhamdülillah bu hastalık da sona erdi, eski günlerimize geldik. Zorlukları bir olarak, diri olarak, diri olarak ve kardeş olarak aşacağız. En güzel günlerde yine birlikte buluşacağız" ifadelerini kullandı.

YILDIRIM’IN KIZI KÖYLÜBAY: ESER SAHİBİ OLMAK ÖLÜMSÜZLÜĞÜN SIRRI

Yıldırım'ın kızı Bahar Büşra Köylübay da eser sahibi olmanın adeta ölümsüzlüğün sırrı olduğundan bahsederek, "İşte tüm ailemle birlikte burada Sayın Başbakanımız, babamızdan ve kıymetli annemizden edindiğimiz şiar üzerine bizden sonrasına eser bırakabilmek adına yaptığımız hayır müesseselerine bir yenisini ekleyecek temelleri atmak üzere toplandık. Cami ve külliye inşasının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmalar sonrası birkaç aileye evlerinin temsili anahtarları dağıtıldı, ardından da dua edilip butonlara basılarak cami ile külliyenin temelleri atıldı.

Programa, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Vali Mehmet Makas, AKP Erzincan milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Belediye Başkanı Bekir Aksun, TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut, Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, çocukları ve torunları ile vatandaşlar katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (74)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
74 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN