Bir bölge yanarken bir bölge donuyor! Hâlâ denize giren Antalyalılara kötü haber meteorolojiden...

Bir bölge yanarken bir bölge donuyor! Hâlâ denize giren Antalyalılara kötü haber meteorolojiden...

Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava dalgası Antalya’ya henüz uğramadı! Bir bölge yanarken bir bölge donuyor! Denize girmeye devam eden Antalyalılara kötü haber meteorolojiden geldi... İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Antalya hava durumu tahmini...

Ülkenin birçok bölgesinde sonbahar kendini göstermeye başlamışken Antalya hala sıcaklarla boğuşuyor. Antalya’da termometreler 31 dereceyi gösteriyor. Beklenmedik sıcaklık artışıyla birlikte, Ekim ayının ortasına rağmen Antalya’da adeta "pastırma yazı" yaşanıyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE SEYREDİYOR

ac269abe-2a5c-4f57-8ae8-c61aad846792.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, 1930-2022 yılları arasındaki Ekim ayı sıcaklık ortalaması 20.6 derece iken, Antalya'da şu an mevsim normallerinin üzerinde seyreden bir sıcaklık hakim. Bu durumu değerlendirenler, sahilde güneşlenerek yazdan kalma günlerin tadını çıkarıyor. Kimileri denize girip serinliyor, kimileri plajda yürüyüş yaparak sahilin keyfini çıkarıyor.

HAFTASONU PASTIRMA SICAKLARINA VEDA EDİLECEK

Ancak meteorolojik verilere göre pastırma sıcakları bir anda gidecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre, cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 27 dereceye kadar düşecek. Pazar günü ise yağış devam edecek ve en yüksek sıcaklık 24 derece olacak. Pazartesi günü ise hafif bulutlu bir hava tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık 25 derece olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN