Silivri depremi sonrası büyük korku! Ahmet Ercan büyük depremin öncüsü mü açıkladı: 6 milyar giga ton...

Silivri depremi sonrası büyük korku! Ahmet Ercan büyük depremin öncüsü mü açıkladı: 6 milyar giga ton...

Silivri’de meydana gelen depremin ardından İstanbul’da yaşayan vatandaşları korku ve panik sardı. Konu ile ilgili uzman isim konuştu! Ahmet Ercan, büyük depremin öncüsü mü açıkladı: 6 milyar giga ton...

Gündemden düşmeyen büyük İstanbul depremi endişelendirmeye devam ediyor. Son dönemde artan deprem hareketleriyle birlikte Türkiye’de deprem riski yine gündeme geldi.

3.3 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM ÖNCÜ MÜ?

ahmetercan-1-730x410-e2f0aca52747af476258.jpg

Dün akşam saatlerinde Kuzey Marmara'da meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki deprem sonrasında, uzmanlar ve jeologlar olası bir İstanbul depremi ihtimalini değerlendirmeye başladı. Konu ile ilgili Prof. Dr. Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu.

"MARMARA KABUĞU GERGİN DEĞİLDİR”

Dün yaşanan depremin öncü bir sinyal olmadığını belirten Ercan, değerlendirmelerini şu şekilde ifade etti: "19.36’da Kuzey Marmara Silivri önlerinde olan M3,3’lük depremcik, beklenen depremin öncüsü falan değildir. Marmara kabuğu gergin değildir, henüz kırıcı güç olan 6 milyar giga ton birikmemiştir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN