Bu fiyata almayanı taşlıyorlar! Dacia herkese SUV araç aldıracak kampanyaya başladı, 12 ay vadeyle satılacak

Bu fiyata almayanı taşlıyorlar! Dacia herkese SUV araç aldıracak kampanyaya başladı, 12 ay vadeyle satılacak

Sıfır otomobil almak isteyenlere Dacia'dan kaçırılmayacak fırsatlar geliyor. Birbiri ardına birçok kampanyayı duyuran Dacia, dev kampanyayı başladı. Kampanya sayesinde sıfır otomobil alımını kolaylaştıran Dacia, 12 ay vade imkanıyla birlikte otomobil satışları sunuyor. Peki, şartlar nelerdir? İşte tüm detaylar...

Türkiye'de sıfır otomobil almanın oldukça zor olduğu günlerde kampanyalar paylaşılmaya devam ediliyor. Dacia tarafından duyurulan birçok kampanya arasında aralarında en dikkat çekici olan 12 ay vade imkanı sunan oldu. Sıfır Dacia almak isteyenlere verilen müjdeli haber ile vatandaşlar bayinin yolunu tuttu.

SIFIR ARAÇ ALACAKLARA MÜJDE

Dacia tarafından başlatılan kampanya ile birlikte detayları merak konusu oldu. Dacia'dan sıfır otomobil almak isteyen tüketicilere 12 ay vade ile araç satışı gerçekleştirilecek. Dacia Finans üzerinden kredi kullanılması halinde bu kampanyadan faydalanabileceksiniz.

Bütçenizi büyük oranda destekleyen kampanya sadece Spring modelinde perakende satın alımında, bireysel müşteriler için geçerliliğini sürdürüyor. Dacia tarafından birçok kampanya ise paylaşılmaya devam ediliyor. Dikkat çekici kampanyaların adresi Dacia, detayları paylaştı.

1615451598-2021-new-dacia-spring.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan faydalanabilmek için Dacia Finans üzerinden 200 bin TL'lik kredi kullanmanız gerekiyor. Kredi kapsamında 12 ay vade imkanı sunulurken, faiz oranları yüzde 3,45 olarak duyuruldu. Paylaşılan kredi ödeme bilgilerine göre aylık olarak yapacağınız ödeme 21 bin 914 TL olarak belirlendi.

Aracı satın alabilmek için peşinat ödemesi ayrıca yapılacak. Dacia Finans şartlarına bağlı olan kampanya, diğer kampanyalar ile birleştirilemez. Kredi tahsil ücretleri kredi bedeline dahil edilmeyerek, faiz oranı ve maliyet oranları kullanılacak kredi ve vade sayısına göre değişiklik gösteriyor. Dacia Spring'in tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı ise 969 bin TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN