Bu hayvanı gören hayrete düşüyor! Gece görseniz aklınızı kaybedebilirsiniz: "Kanatlı geyik" yok artık dedirtti

Bu hayvanı gören hayrete düşüyor! Gece görseniz aklınızı kaybedebilirsiniz: "Kanatlı geyik" yok artık dedirtti

Dünyada daha görmediğimiz halen keşif edilmemiş canlılar var. Bunlardan bazıları ilginç yapıda olurken sosyal medyada paylaşılan görüntüler herkesi şoke etti. Bu vahşi canavarı görünce aklınızı kaybedeceksiniz. Görenler ilk başta yarasa sanıyor ama yüzünü görenler bir daha uyku uyuyamıyor. Gece görseniz aklınızı kaybedebilirsiniz! Uzmanlar uyardı, bu canavardan uzak durun...

Bazı canlılar yaşam sırlarını korurken sosyal medyada paylaşılan son görüntüler herkesi şoke etti. Bu canlıyı gören bir daha uyuyamıyor. Ne yarasa ne de geyik... Korkunç yüzüyle herkesi şaşkına çeviriyor. Gece görseniz aklınızı kaybedebilirsiniz. Bu hayvanı gören hayrete düşüyor! Sosyal medya bu kareleri konuşuyor. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın!

hghghg-2023-10-06t105613-821.jpg

BU HAYVANI GÖRÜNCE KÜÇÜK DİLİNİZİ YUTACAKSINIZ

Bu canlıyı gören ne diyeceğini bilemiyor. Ne geyik ne de yarasa! Bu canlıyı görenler hayrete düşüyor. Kanatlı geyik veya çekiç kafalı yarasa adıyla bu canlı, değişik yüz yapısıyla herkesi şaşkına çeviriyor. Korkunç denilecek cinsten bir görüntüsü olan yarasaya, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gösterildi.

gfgfgf-2023-10-06t105013-869.jpg

SOSYAL MEDYA BU KAREYİ KONUŞUYOR! AKLINIZI KAYBEDECEKSİNİZ

Bu tür Pteropodidae familyasının megachiropterous yarasalarına ait bir türdür. Kendi cinsi içinde tek tür olmasının yanı sıra, Çekiç kafalı yarasa aynı zamanda Afrika'daki en büyük yarasadır. Bugün ise koruma altında. Bu tür, yaşam alanlarının tahrip olması ve insanoğlunun tüketimi için avlanması nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN