Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak, kar, sis...

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak, kar, sis...

Meteoroloji'nin son hava durumu tahminlerine göre, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun iç kesimlerinin yağmurlu olması beklenirken Bitlis, Muş, Erzurum, Ağrı ve Van çevrelerinin ise kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ise kuzeybatıda artarken diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Marmara'da ise bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuna ilişkin son değerlendirmelerini paylaştı. Buna göre; ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Antalya, Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğusu, Mersin çevreleri ile Akşam saatlerinde Adana, Osmaniye, Hatay kıyılarının, gece saatlerinde Edirne, Kırklareli, Konya'nın doğusu, Aksaray ve Nevşehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı olması beklenirken Tunceli, Erzurum, Bingöl, Muş, Ağrı ve Van çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde ise yer yer sis ve pus olayı etkili olacak.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarının kuzeybatı kesimlerinde biraz artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle güneyli, Doğu Akdeniz kıyıları ile zamanla güneydoğu kesimlerde doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

7 ARALIK 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ

haritatahmingun1.pngharitatahmingun2.pngharitatahmingun3.pngharitatahmingun4.pngharitatahmingun5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN