Bu kadarını Esra Ezmeci bile beklemiyordu! Canlı yayın öyle bir şey için kesildi ki…

Bu kadarını Esra Ezmeci bile beklemiyordu! Canlı yayın öyle bir şey için kesildi ki…

Ünlü klinik psikolog Esra Ezmeci, Fulya ile Umudun Olsun programıyla tanındıktan sonra Beyaz Tv ekranlarında 'Esra Ezmeci İle Yeni Baştan' programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Ezmeci, programı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor...

Hafta içi her gün yayınlanan 'Esra Ezmeci İle Yeni Baştan' programında şok eden bir olay yaşandı. Programa günlerdir konuk olan Muhammed Akif, babası Ali ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu kontrolünü kaybederek babasına yumruk attı. Yayın sırasında yaşanan bu olay nedeniyle yayın yarıda kesildi.

2-015.jpg

MUHAMMED AKİF'İN EVLENME HAYALİ VE BABASININ TEPKİSİ

Muhammed Akif, sevgilisi Melissa ile evlenme planları yapıyor. Ancak bu evlilik için babasının onayını almaya çalışırken sürekli engellerle karşılaşıyor. Babasını evlenmek için bir türlü ikna edemeyen Akif, son programda babasıyla yaşadığı anlaşmazlık sonucu sinirlerine hakim olamayarak babasının üzerine yürüdü.

3-007.jpg

SOSYAL MEDYA OLAYI KONUŞUYOR

Canlı yayında yaşanan bu baba-oğul kavgası, sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu. Yaşananlar hakkında birçok farklı görüş ortaya atılırken, programın bu tür olaylara mekan olması da izleyiciler tarafından eleştirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN