Bu kez yapılan indirim sevindirmedi! İndirim diye 25 kuruş düşürdüler: Gören herkes tepki gösterdi "Poşet parası”

Bu kez yapılan indirim sevindirmedi! İndirim diye 25 kuruş düşürdüler: Gören herkes tepki gösterdi "Poşet parası”

Sosyal medyada yayınlanan indirim gören herkesi kızdırdı! Bir marketin raflarında duran ürünün indirimli fiyatı, görenlerin tepki göstermesine neden oldu. İndirim diye 25 kuruş düşürdüler: Gören herkes tepki gösterdi "Poşet parası”

Her geçen gün artan fiyatlarla mücadele etmeye çalışan vatandaş, market raflarında gördüğü indirimli bir ürüne tepki gösterdi.

25 KURUŞLUK İNDİRİM!

Resim

Sosyal medyanın gündemine oturan bir olay, bir marketteki rezervuar blok ürününe yapılan 25 kuruşluk indirim oldu. 99,75 TL'lik bir ürün, indirimle birlikte 99,50 TL'ye düşürüldü. Bu kez indirim sevindirmedi, görenler tarafından tepkiyle karşılandı.

Marketin rezervuar blok ürününe yapılan bu indirim, sosyal medyada hızla yayılarak tartışma konusu haline geldi.

Özellikle fiyatlar genel olarak yükseldiği ve enflasyonla mücadele edildiği bir dönemde, 25 kuruşluk indirime “İşletme sahibi bu indirip karşısında zarar etmesin şimdi” "Poşet parası” gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN