Bu zam sigara bıraktırır! 28 Mart Sigara Ve Alkole Gelen Zammı Duyunca Dudaklarınız Uçuklayacak

Bu zam sigara bıraktırır! 28 Mart Sigara Ve Alkole Gelen Zammı Duyunca Dudaklarınız Uçuklayacak

2022 yılına zamlarla giren vatandaşın tek keyfi sigaraya da üst üste zam gelmeye başladı. Raflarda en ucuz sigara fiyatı 22 TL'den aşağı değil. Geçtiğimiz hafta gelen 2 liralık sigara zamlarına bir yenisi daha ekleniyor. 28 Martta sigara ve alkole gelecek zam dudak uçuklatıyor. Yeni satış fiyatıyla marketlerde yerini alacak sigara ve alkolün zamlarla beraber güncel fiyatları haberimizde.

Akaryakıt, doğalgaz derken tepeden tırnağa tüm ürünlere zam gelmeye devam ediyor. Enflasyonun yüzde 30'lara dayanmasıyla ay sonunu zor getiren vatandaş her alanda cebinden kısmaya devam ediyor. Tütün ve Alkolü de etkileyen zamlara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz hafta 2 liralık sigara zammının etkileri sürerken Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'tan sigara ve alkol için duyuru geldi. Aybaş, haftaya gelecek zamla ilgili "Hazır mıyız" çağrısı yaptı. Sigaraya ne kadar zam geldi? Alkol ve sigara ne kadar zamlanacak? En ucuz sigara hangisi? gibi soruların cevabı haberimizde. İşte 28 Mart 2022 alkol ve sigara fiyatlarına gelecek zamlar...

SİGARA İÇENLER MARKETLERE KOŞSUN!

sigara.jpg

Pazartesi günü sigaraya zam geleceğini duyuran Aybaş, sosyal medya hesabından alkol ve sigaraya yüksek zammı açıkladı. Aybaş'ın paylaşımı ise çok sayıda etkileşim aldı. Alkollü içecek ve sigaraya gelecek olan zam ise vatandaşı çileden çıkardı. Gıda ürünleriyle beraber çok sayıda temel ihtiyaç malzemesine gelen üst üste zamlarla ay sonunu zor geçiren vatandaşın, sigarasina da dokundu. Vatandaş dışında işletme sahipleri de bu zamlara tepki göstermeye başladı. Zamlardan dolayı müşteri azlığına değinen işletmeciler ise kepenk kapamaya kadar gittiklerini vurguladı. Aybaş sigaraya Pazartesi zam geleceğini duyururken, Alkol zammı içinse tarih verdi. Aybaş, alkollü içecekler 2 Nisan'da 10 ila 15 liralık zam geleceğini belirtti.

ENFLASYON VATANDAŞI KASIP KAVURUYOR

para.jpg

Enflasyon oranlarıyla paralel olarak tüm ürünlerde zamlanmaya başladı. Konut, gıda ve otomobil derken. Alkol ve sigaraya da dudak uçuklatan zamlar geldi. İşte son 2 TL'lik sigara zammından sonra sigara fiyatlarındaki güncel rakamlar.

İŞTE GÜNCEL ZAMLI SİGARA FİYATLARI

21,50 TL olan sigara 23,50 TL

22 TL olan sigara 24 TL

23 TL olan sigara 25 TL

24 TL olan sigara 26 TL

25 TL olan sigara 27 TL

25,50 TL olan sigara 27,50 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN