Renault Megan Fiyatıyla Piyasaya Tur Attıracak! İşte Corolla'nın Kabusu 2022 Renault Megane Fiyatları Ve Özellikleri

Renault Megan Fiyatıyla Piyasaya Tur Attıracak! İşte Corolla'nın Kabusu 2022 Renault Megane Fiyatları Ve Özellikleri

Yaşanan çip krizi otomotiv sektörünü derinden etkilemeye devam ediyor. Rusya-Ukrayna savaşıyla iyice sekteye uğrayan otomotiv sektörü fiyat listesi için de güncelleme yaptı. Mart ayına dudak uçuklatan fiyatlarla satışa çıkan otomobiller sıfır araç hayalini de suya düşürdü. Dünya markalarının aksine Renault ise akıl almaz bir fiyat listesi yayınladı. İşte araç severlerin göz bebeği Renault Megane 2022 Mart ayı fiyatı ve akıl almaz özellikleri.

Otomotiv sektörü Mart ayına ilişkin yaşanan krizden dolayı fiyatlarını değiştirdi. Ford, Volkswagen gibi dünya markaları fiyatları üst limitten belirlerken, Fransız markası Renault ise yine farkını ortaya koydu. Renault, en çok tercih edilen Megane modellerini 2022 yılına yeni özellikler ve fiyatla çıkardı. Kapasitesi ve az yakıt yakma özelliği bakımından uzun yolculukların vazgeçilmez markası olan Renault Megane, piyasanın tozunu alacağa benziyor. İşte tasarımıyla göz kamaştıran 2022 Renault Megane özellikleri.

megan.jpg

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zam ve dünyayı etkisine alan çip krizinden dolayı araç alım-satımında gerileme yaşandı. İkinci el araçların fiyatları bile sıfır araç fiyatlarına yaklaştı. Otomotiv piyasasında en düşük araç fiyatı 200 bin üstü müşterilerin karşısına çıkıyor. Dünya markaları arasında ilk sıralarda yer alan Renault ise Megan modeli için yeşil ışık yaktı. Hem fiyat hem de tasarımı ile şimdiden en çok merak edilen araçlar arasında olan Renault Megane'nın Mart ayı fiyatını görünce gözleriniz kamaşacak.

İŞTE 2022 YILININ YILDIZI OLACAK RENAULT MEGANE SEDAN FİYAT VE ÖZELLİKLERİ

Japon markası Toyotta Corolla'yı tahtından eden Renault Megane'nın, yakında gelecek olan ÖTV ve KDV indiriminden de nasıl etkileneceği merak konusu.

megan1.jpg

HEM ÇEKİCİ HEM DİNAMİK HEM DE SPORTİF

2022 Renault Megane Sedan'ın çekici ve dinamik tasarımı ile spor ve klasik severleri tek bir noktada birleştiriyor. Üstün teknolojik iç tasarımı ile de sürücüye kolaylık sağlayan Megan, EASY LINK 9,3" Multimedya sistemi, 10,2" gösterge ekranı, head up display ekranı, elektrokrom çerçevesiz dikiz aynası özellikleriyle rahat ve konforlu bir sürüş sunuyor.

meganic1.jpg

DÜNYA MANZALARININ KEYFİNİ ÇIKARIN

Zarif ve dinamik bir stile sahip dış tasarımı ile gözler üzerinizde olacak. C şeklinde LED gündüz farları ile görüş açınıza kolaylık sağlayacak. Yeni alaşımlı jantlar ise sportif bir hava sunmaktadır. Renault Megane Sedan'ın arka detayı içinse krom detayları kullanıldı. Panoramik tavan camı sayesine güzel manzaraların keyfini çıkarırken, dikkatleri de üzerinize çekeceksiniz.

koltuk.jpg

RENAULT MEGANE JOY (Benzin- Dizel)

  • Tek dokunuşla açılan elektrikli ön ve arka camlar

  • LED Ön sis farları

  • Hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control)

  • LED gündüz farları

Başlangıç fiyatı 439.000 TL

RENAULT MEGANE TOUCH (Benzin- Dizel)

  • Eller Serbest Renault Card sistemi
  • Geri görüş kamerası
  • Hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control)
  • LED gündüz farları

Başlangıç fiyatı 578.900 TL

RENAULT MEGANE ICON (Benzin- Dizel)

  • Multi-sense Sistemi
  • EASY LINK 9,3" Multimedya sistemi: Bluetooth®, USB, Navigasyon
  • Hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control)
  • C şeklinde LED gündüz farları

Başlangıç fiyatı 637.000 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN