Dacia Elektrikli Araba İçin İddialı Giriş Yapacak! En Ucuz Elektrikli Araba Dacia Olacak

Dacia Elektrikli Araba İçin İddialı Giriş Yapacak! En Ucuz Elektrikli Araba Dacia Olacak

Romanya menşei Dacia da elektrikli araç üretimi furyasına katıldı. Dacia, uzun süredir üzerinde çalıştığı Spring elektrikli araç modelini tamamladı. Araç severlerin dört gözle beklediği 2022 Dacia Spring elektrikli otomobil artık Türkiye'de. İşte tasarımı kadar teknolojik üretimiyle de piyasa da en çok konuşulan 2022 Dacia Spring'in özellikleri ve fiyatı.

Doğa dostu olmasının yanı sıra vergi muafiyetinin de olduğu elektrikli araçlar son zamanlarda en çok tercih edilen otomobil modelleri arasında. Dacia da hem tasarım hem de fiyatıyla herkesi etkisi altına alan elektrikli Spring modelini yola çıkardı. Türkiye'ye gelmesini bekleyen Dacia severlere müjdeli haber geldi. Uzun süredir beklediğiniz 2022 Dacia Spring elektrikli otomobil artık Türkiye'de.

spring.jpg

DACİA SPRİNG HEM BÜTÇENİZİ HEM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRECEK

Çip krizi ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından büyüyen kriz tüm sektörler vurmaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra sıfır ve ikinci el araç almakta hayal oldu. Dacia ise tüm hayalleri gerçekleştirecek ekonomik elektrikli aracı piyasaya sürdü. Spring adını verdiği otomobil hem bütçenizi hem de gözünüze kamaştıracak.

spo.jpg

DIŞ TASARIMINDA SANDERO ETKİSİ

Sandero'nun elektriklisi olan Dacia Spring, kapalı dış tasarımı ile etkileyici bir izlenim bırakıyor. Arka kısmı Sandero ile aynı yapıda olan Spring, hayalet bir göstergeye sahip. Perakende, Business ve Cargo olmak üzere 3 versiyon olarak tüketicilerle buluşan Dacia Spring, 20 Mart itibari ile ön sipariş almaya başladı. Devlet teşvikli fiyatlarla sürücünün karşısına çıkan Spring, 12.403 Euro’dan başlayan fiyatlarla alıcı bekliyor. Ön siparişe başlayan Dacia Spring'in teslimatı ise sonbaharda. Business versiyonu Mart 2021’den itibaren kullanıma açılırken, Cargo versiyonu ise 2022 yılından itibaren satış çıkacak. Yüzde yüz elektrikli olan Dacia Spring, SUV özelliklerine sahip. Sürücülere şehir içi ve şehir dışında kolaylık sağlayan yapısıyla 2022 yılın en çok satan modeli arasında yerini almaya hazırlandı.

spo1.jpg

TÜRKİYE'DEKİ SATIŞ FİYATI 350 TL CİVARI

Elektrikli araçlar arasında en uygun fiyatlı model olan Dacia Spring, Avrupa'da büyük ilgi gördü. Dacia Spring, Avrupa'dan sonra artık Türkiye'de olacak. 2022 yılı içerinde Türkiye'de olması planlanan Dacia Spring elektrikli aracın Türkiye fiyatı ise 270.111 TL, yüzde 10'luk ÖTV'nin 27.011 TL, ÖTV eklendikten sonraki KDV'nin ise 53 bin 481 TL olacağı öngörülüyor. Tüm bunlarla beraber aracın tahmin edilen fiyat aralığı 350 TL civarı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN