Hyundai i20 İçin İddialı Giriş Yaptı! Hyundai Mart 2022 Fiyatları Açıklandı

Hyundai i20 İçin İddialı Giriş Yaptı! Hyundai Mart 2022 Fiyatları Açıklandı

Otomobil markaları arasında en çok tercih edilen Hyundai İ20 modeli ile piyasaya iddialı bir giriş yaptı. Üstün teknoloji ile üretilen 2022 Hyundai İ20, tasarımı kadar fiyatıyla da çok konuşulacağa benziyor. Benzersiz motor seçeneği ile güvenli bir yolculuk sunan Hyundai İ20 otomobil markaları arasında zirveyi göğüsleyecek gibi. İlk Sportif Duysal araçlardan olan Hyundai İ20 aklınızı başınızdan alacak. İşte bu benzersiz tasarımı ile Hyundai i20 Mart 2022 Fiyat listesi..

Çip krizinden dolayı dünya markaları fiyat güncellemesine gitmek zorunda kaldı. İkinci araba almak bile zorlaşırken sıfır araç fiyatları ise 300 binin altında yok. Herkes iyi bir araca binmek ve ömür boyu kullanmak ister. Güney Kore merkezli Hyundai ise mart ayına yeni tasarlanmış 2022 İ20 modelini çıkardı Fiyatı ile dikkatleri çeken Hyundai İ20 modeli piyasayı kavuracağa benziyor. İşte aklınızı alacak Hyundai İ20 özellikleri ve 2022 Mart fiyat skalası...

o.jpg

İLK DUYGUSAL ARAÇ:HYUNDAİ İ20

Dikkat çeken tasarımının yanı sıra spor model sevenlerinde gönlünde taht kuracak Hyundai İ20, "Duygusal Sportiflik" tasarım dilini yansıtan ilk model. 8 renk seçeneği sunan Hyundai İ20, 15" Çelik Jant sunuyor. Dış özellikleri kadar iç tasarımın dada harikaların yaratıldığı Hyundai İ20, akıllı teknolojinin odak merkezi konumunda. Üç sürüş moduna göre ayarlanan dijital panelde mavi, turuncu ve yeşil renkler mevcut. Normal mod, Eco mod ve Sport moda göre bu renkler devreye giriyor.

İÇ DÜNYANIZI TEKRARDAN YARATACAK

mavi.jpg

Dokunmatik ekran ve Navigasyon özellikleri ile de kolaylık sağlayan Hyundai İ20, 10,25” dokunmatik ekrana sahip. Sportif yapısını direksiyona da yansıtan Hyundai İ20 geçiş kontrolleri bulunmakta. İç dünyanızı tekrardan yaratan ve yansıtan Hyundai İ20, genişliği bakımından yüksek konfor sağlıyor. Ailenize çıkabileceğiniz uzun yolcuklarınız için düşünmenize gerek yok.

REKABETÇİ KARBONDİOKSİT VERİMLİLİĞİ SUNUYOR

hunda.jpg

Hyundai İ20 yeni motor seçenekleriyle rekabetçi karbondioksit verimliliğini sunuyor. Farklı şanzıman seçenekleri ise şöyle; 6 vitesli manuel (1.4MPI), 6 vitesli otomatik (1.4MPI) veya 7 DCT (1.0 T-GDi & 1.0 T-GDi 48V). 48V hafif hibrit sistemi ile de yakıttan tasarruf sağlayarak akaryakıt harcamalarını yarıya indireceksiniz. Kalkış özelliği ile şehir içinde kolaylık sağlayan Hyundai İ20 Hafif Hibrit marş jeneratörünün içten yanmalı motoru destek vermesini sağlıyor.

EN KAPSAMLI SÜRÜŞ PAKETLERİ

Hyundai modelleri arasında en kapsamlı sürüş paketleri sunan Hyundai İ20, ön çarpışmayı engelleyen asistan, şeritte kalma asistanı ve uzun far asistanı ile trafikte kendinizi güvende hissedeceksiniz.

İŞTE HYUNDAİ İ20 2022 MART FİYATLARI

hyundai20.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN