Ayçiçek Yağı Ramazan İndirimi Başlıyor! Bim Ayçiçek Yağı İndirimi Yapacak İşte Bim Aktüel Kataloğu

Ayçiçek Yağı Ramazan İndirimi Başlıyor! Bim Ayçiçek Yağı İndirimi Yapacak İşte Bim Aktüel Kataloğu

Temel gıda ürünler arasında hızla yükselen ürünlerden biri de Ayçiçek yağı oldu. Vatandaş sofrasına götürecek en uygun Ayçiçek yağını araştırmaya başladı. Zincir marketler arasında en çok tercih edilen BİM ise Ramazan ayı için temel gıda ürünleri başta olmak üzere çok sayıda ürün için fiyat güncellemesine gitti. İşte A'dan Z'ye BİM indirimli ürün kataloğu...

Herkesin büyük merakla beklediği BİM ürün kataloğu yayınlandı. Gıdadan, temizlik ürünlerine varana dek çok sayıda ürün yelpazesine sahip olan BİM 28 Mart aktüel kataloğunu müşterilerinin hizmetine sundu. Yaklaşan Ramazan ayı için fiyat güncellemesi yapan BİM ürünleri ile iftar ve sahurlarınız renklenecek. Kendi markası olan Sole Ayçiçek yağının fiyatını görünce markete koşacaksınız. İşte birbirinden uygun fiyatlar ile bu hafta BİM kataloğu ve raf fiyatları...

yag1.jpg

CAYDIRICI DENETİMLERRDEN SONRA ZİNCİR MARKETLER GERİ VİTES YAPTI

Yaşanan yağ krizinden dolayı vatandaş yağ bulmakta zorlanırken, hükümet tarafından oluşturulan denetleme ekibi tarafından yağlarda su yüzeyine çıktı. Fahiş fiyatları denetleye ekibin cezaları yavaş yavaş etkisin göstermeye başladı. Zincir marketler ise tek tek fiyat indirimine gitti. Bunlardan biri de BİM oldu. Özellikle yağ almak isteyenlerin yüzünü güldüren 28 Mart 2022 kataloğunda yok yok.

İŞTE HERKESİN MERAKLA BEKLEDİĞİ BİM 28 MART PAZARTESİ ÜRÜN KATALOĞU

28 Mart Pazartesi gününden itibaren 1 hafta boyunca devam edecek olan indirim kataloğundan olan ürünler arasında süt ve süt ürünleri, yağ gibi çok sayıda gıda ürünleri bulunmakta. Tarımsal ürünler arasında bulunan Zeytin yağı ve Ayçiçek yağı fiyatlarında gözle görünür bir indirim var. 5 lt Sole Ayçiçekyağı 140 lira, 2 lt Sole Ayçiçekyağı 56 lira 68 kuruş, 1 lt Sole Ayçiçek Yağı 35 lira 22 kuruş.

BİM'DEN RAMAZAN SOFRALARINI SÜSLEYECEK FİYATLAR

Süt ve Süt ürünleri arasında bulunan yoğurt, peynir gibi ürünler de vatandaşı sevindirecek. Yoğurt fiyatları 37 lira 50 kuruştan raflarda yerini alırken, Peynir ise 49 liradan satışta. Tam yağlı dilimli tost peyniri 59 lira 98 kuruş, kaymak 14 lira 98 kuruş. 2 kiloluk tam yağlı beyaz peynir ise 84 TL.

10b06881yoknezamankimtarafindankuruldu1-270320229fa6ebef.jpg

DONDURUMUŞ ÜRÜNLERDE, GIDA ÜRÜNLERİNE KADAR EN UYGUN AKTÜEL

Bakliyat başta olmak üzere Ramazan ürünleri 9 liradan başlıyor. 1700 gram Domates salçası 29,90, 5 kiloluk Baldo pirinç 62, 90, 2,5 kg nohut 42,90 kuruş. Yine aynı şekilde 2,5 kg kırmızı mercimek 40,90 TL. Dondurulmuş ürünler arasında ise kuru patlıcan dolması 35,90 TL, İçli köfte 35 lira 90 kuruş. İşte diğer ürünlerle BİM aktüeli.

11-2703202247cc2550.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN