Bugün son gün! Bugün otomobil alan yaşadı: Dev zam geliyor

Bugün son gün! Bugün otomobil alan yaşadı: Dev zam geliyor

Otomobil almak isteyen binlerce vatandaş güne kötü haberle başladı. Temmuz ayının son gününde yeni zamlardan önce son çıkış çağrısı yapıldı. Ağustos ayı ile birlikte yeni zamların kaçınılmaz olduğu belirtildi. Hızlı davranmayan çok pişman olacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Araç alma hayaliyle yanıp tutuşan sürücülere kötü haberler peş peşe geldi. Bu fırsatı kaçıran bir daha zor fırsat bulur. Ağustos ayında yeni zamlar cepleri yakacak. Emre Özpeynirci’den son çıkış çağrısı geldi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

AĞUSTOS AYI ZAM AYI OLACAK

Hem akaryakıt fiyatlarında hem de Lojistik maliyetlerinde artan fiyatlar araç fiyatlarını da etkileyecek. Bunun yanı sıra kurlarda yaşanan hareketlilik de araç fiyatlarını etkileyen bir diğer etken olarak görülmektedir. Temmuz ayı son fırsatını kaçırmayın. 1 Ağustos'tan itibaren yeni zamlar geliyor.

araba-almak.jpg


Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Emre Özpeynirci, Temmuz ayında son çıkış çağrısı yaptı. Ağustos ayı ile birlikte fiyatların artacağını belirten Özpeynirci, Ağustos ayında ek MTV'lerin sıfır araçlardan peşin olarak tahsil edileceğini söyledi. Emre Özpeynirci'nin Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda şu ifadeler aldı:


“Akaryakıt fiyatlarının lojistik maliyetlerini artırması, üstüne kurlardaki yansımayan artışın da eklenmesiyle 1 Ağustos'tan itibaren otomobil fiyatlarında zam kaçınılmaz.
Bir de Ağustos ayında ek MTV sıfır araçlardan peşin olarak tahsil edilecek.
Not: Bildiğiniz gibi 2023'te tüm sene için MTV sıfır araçlardan X2 olarak alınacak. İlki Ağustos, ikincisi ise Kasım”

arac-uyari.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN