Bülent Arınç'tan Ahmet Hakan'a çok sert tepki

Bülent Arınç'tan Ahmet Hakan'a çok sert tepki

Eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın ''Beni fazla zorlamasınlar'' sözlerini Hürriyet'teki köşesine taşıyan Ahmet Hakan'a yanıt verdi: Bu hadsizliklerine son vermen için başkaları gibi kapalı kapılar ardında değil, kamuoyunun gözü önünde seni ilk ve son kez muhatap alıyor ve uyarıyorum.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderme olarak yaptığı "Beni fazla zorlamasınlar" açıklamasını köşesine taşımıştı.

'ZORLASINLAR DA... ALSIN BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ!'

Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerinden gündemdeki olayları kaleme alan Ahmet Hakan, AK Parti'den ayrılanlar için "Siyasette ancak ve ancak “ Tayyip Erdoğan’ın ekibinin bir parçası” olarak bir anlam ifade ediyorlarken ve toplumsal karşılıkları Erdoğan’ın binde biri bile değilken..." ifadelerine yer vermişti. Hakan, Arınç'ın beni fazla zorlamasınlar açıklamasına karşılık ise, ''Arınç son afra tafrasını şu şekilde ifade etmiş Bülent Arınç:

“Erdoğan’a karşı hiçbir zaman rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum ama beni fazla zorlamasınlar.”

Fazla zorlarlarsa Erdoğan’a karşı rakip olabilirmiş! Kimler zorlayacaklarsa Allah billah aşkına, zorlasınlar şu Bülent Arınç’ı... Zorlasınlar da... Alsın boyunun ölçüsünü!" demişti.

'SENİ İLK VE SON KEZ MUHATAP ALIYOR VE UYARIYORUM'

Arınç Twitter hesabından, 'Muhatabına..' başlığıyla yazılı açıklama yaparak Ahmet Hakan'ın o köşe yazısındaki ifadelerine sert tepki gösterdi.

Arınç, paylaşımında, "Patronlarının himmeti ile geldiğin son noktada basın hayatımızın en köklü gazetelerinden birini tam bir magazin ve bulvar gazetesi haline getirdin. Seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden okunan kedin Sekter'e dahi acıyorum. Bu hadsizliklerine son vermen için başkaları gibi kapalı kapılar ardında değil, kamuoyunun gözü önünde seni ilk ve son kez muhatap alıyor ve uyarıyorum. Ne zaman Ahmet Kaya’nın Entel Maganda şarkısını dinlesem seni anımsarım." ifadelerine yer verdi.

arincccc.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN