Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arınç ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arınç ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bülent Arınç ile bir araya geldi. Görüşmenin 1,5 saat sürdüğü iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç ile görüştü. Görüşmenin Erdoğan'ın daveti üzerine gerçekleştiği iddia edilirken görüşme 1,5 saat sürdü.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, sosyal medya hesabıdan Erdoğan- Arınç görüşmesini duyurdu.

Arınç'ın Ece Göksedef'e verdiği röportaj sonrası Erdoğan ile görüşmesi dikkat çekerken, Gazeteci Göksedef'de Erdoğan-Arınç görüşmesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Göksedef paylaşımında "Bülent Arınç’la konuştum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine bu akşam kendisiyle görüştüğünü, bir buçuk saate yakın süren görüşmenin “çok dostane ve olumlu” geçtiğini söyledi" dedi.

Geçtiğimiz aylarda YİK Üyeliği'nden istifa eden Bülent Arınç, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Arınç, Erdoğan'a kırgın olduğunu ve helallik beklediğini söylemişti.

Arınç verdiği röportajda Erdoğan ile ilişkisi hakkında “Ona karşı hiçbir zaman rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum. Beni fazla zorlamasınlar. Çünkü içtihatlar zaman zaman değişebilir” diye konuşmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN